INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Parafatömb a kibővített parafából 300x500x1000mm

Egységár 1 pcs. 65.989 HUF / pcs.

Egységár 2 pcs. 63.632 HUF / pcs. Egységár 3 pcs. 62.219 HUF / pcs. Egységár 4 pcs. 61.747 HUF / pcs. Egységár 5 pcs. 61.275 HUF / pcs. Egységár 10 pcs. 60.061 HUF / pcs. Egységár 12 pcs. 58.121 HUF / pcs. Egységár 24 pcs. 57.666 HUF / pcs. Egységár 36 pcs. 57.212 HUF / pcs. Egységár 48 pcs. 56.758 HUF / pcs.

(áfával)
Klarna
Alapján: 3 Vélemények
Modell/Termék szám: KE-300
Súly: 18 kg
Készlet állapota: Raktáron
pcs.

Kiegészítők

 

Eleged van abból, hogy a házad hidegebb, mint a fagyasztó?

Nos, itt a megoldásunk erre – a Expandált Parafa Szigetelő Panel! Mondj búcsút a hagyományos szigetelő lapoknak, amik egyszerűen nem felelnek meg, és köszöntsd a természetes szigetelést, ami megváltoztatja az életedet (és otthonod hőmérsékletét). Már kíváncsi vagy? Olvass tovább, hogy többet tudj meg a parafa szigetelés falra alkalmazásáról!

Az Expandált Parafa Szigetelés Falra térhódít

Ez az innovatív falszigetelő panel egyre népszerűbbé válik a környezettudatos otthon tulajdonosok és építők körében, akik fenntartható, természetes alternatívát keresnek a hagyományos szigeteléshez. Nemcsak hogy az Expandált Parafa Lap és a parafa szigetelés a környezettudatosságot előtérbe helyezők kedvence, de széles körben használják passzív házak és épületek építésénél is. De az Expandált Parafa Panel nem csak szigetelésre jó. Tudtad, hogy gyakran használják hangszigetelő anyagként is hangstúdiókban és zenetermekben? Egyedülálló sejtszerkezete kiválóan elnyeli a hanghullámokat, így tökéletes a nyugodt és csendes környezet megteremtéséhez.

Kinek van szüksége Expandált Parafa Szigetelésre?

A parafa szigetelés falra vagy a falszigetelő panel amely számos embernek és projektnek előnyös lehet. Ha valaki vagy, aki értékeli a fenntarthatóságot és pozitív hatást akar gyakorolni a környezetre, akkor ez a termék neked való. Ez a termék, különösen az expandált parafa és parafa lap, leginkább azoknak ajánlott, akik javítani akarják otthonuk vagy épületük szigetelését, legyenek ők DIY rajongók vagy professzionális építők.

Könnyítsük meg a terhedet az Expandált Parafa Szigetelő Panelekkel

  • Készült 100% természetes parafából – ez egy teljesen természetes termék, ideális a belső szigetelés parafával.

  • Esztétikus, sötétbarna színű parafa lap, tökéletes a falszigetelő panelként való felhasználásra.

  • Parafa szigetelés a 0.037 W/mK hővezetési tényezővel, kiváló az expandált parafa szigetelő képességének köszönhetően.

  • Széles választékban kapható vastagságokban, hogy megtaláld a projektjedhez tökéletesen illő parafa szigetelés falra szánt darabot.

  • Gyors és megbízható szállítás közvetlenül a küszöbödre!

Szabványos parafa táblákat keres? Nézze meg a miénket Parafa Lapokkal és Panelekkel a Falra!

Miért válassza a mi Expandált Parafa Szigetelésünket?

  • Természetes, megújuló és fenntartható: A parafa tábláink természetes parafából készülnek, amelyeket parafatölgyfákról szüretelnek anélkül, hogy kárt tennének a fákban, így környezetbarát szigetelési opcióvá válnak.

  • Kiváló hőszigetelés: Az Expandált Parafa Lap kiváló szigetelést biztosít, amely segít otthonát melegen tartani télen és hűvösen nyáron, ezáltal csökkentheti az energia számláit, tökéletes a parafa szigetelés falra.

  • Nagy tartósság és nedvességállóság: A parafa természetesen nedvesség- ellenálló, így tábláink, mint falszigetelő panelek, ellenállnak a penész és az öntözés növekedésének, és növelik az élettartamukat.

  • Javítja a hangszigetelést: A parafa egyedi sejtszerkezete miatt kiválóan elnyeli a hanghullámokat, így hangszigetelési előnyöket biztosít otthonában vagy épületében a parafa szigetelő panel használatával.

  • Tűzálló: A parafa természetesen tűzálló, így plusz biztonsági réteget biztosít otthonának vagy épületének. Az anyag nem terjeszti a tüzet és nem bocsát ki káros gázokat a tűz esetén – ezt a francia A+ besorolás igazolja. Az Expandált Parafa Szigetelő Panel megfelel az EN 13170 + EN 13172 szabványoknak is.

  • Javítja az energiahatékonyságot: Az energiafogyasztás csökkentésével parafa tábláink segítenek javítani otthona vagy épülete energiahatékonyságát, ezáltal csökkentheti az energia számláit és kisebb szén-dioxid-lábnyomot eredményezhet.

Ne várjon, és frissítse szigetelését a belső szigetelés parafával velünk!

Magas energia számlák, kényelmetlen hőmérsékletek és elavult szigetelési megoldások... Felejtse el őket. Itt az ideje változtatni és frissíteni parafa szigeteléssel! Minél előbb vált, annál hamarabb élvezheti az expandált parafa előnyeit.

Hol és hogyan használhatom az Expandált Parafa természetes szigetelését?

Az Expandált Parafa Lap egy rendkívül sokoldalú és multifunkcionális anyag, amely széles körű alkalmazásokhoz használható, mint például parafa szigetelés falra. Az egyik elsődleges felhasználása a falak hő- és hangszigetelésében van. Kiváló szigetelési tulajdonságainak köszönhetően az Expandált Parafa Lap hatékony módszer a hőátvitel és a zajszennyezés csökkentésére, így ideális otthonokban, irodákban és kereskedelmi épületekben történő használatra. Kiváló választás lapos, meredek és ‘zöld’ tetők szigetelésére is, mint szigetelő panel. Könnyű súlya és tartóssága ideálissá teszi a zöldtető rendszerekben történő használatra, hatékonyan véd a hőveszteség és a nedvességkár ellen.

Azok számára, akik hidegtárolással vagy élelmiszerfeldolgozással foglalkoznak, az Expandált Természetes Szigetelés kiváló választás a hidegkamrák szigetelésére. Alacsony hővezető képessége és nedvességállósága ideálissá teszi alacsony hőmérsékleteken történő használatra. A hő- és hangszigetelésen túl az Expandált Parafa Tábla népszerű választás gépek és berendezések vibrációcsillapítására is. A rezgések elnyelésével és a zaj csökkentésével segíthet javítani a berendezések teljesítményét és élettartamát.

Végül az anyag használható terráriumokhoz is, biztonságos és természetes környezetet biztosítva háziállatainak vagy növényeinek. Nedvességállósága és légáteresztő képessége ideálissá teszi ezen alkalmazásra, mint expandált parafa.

Expandált Parafa Lap: Gyakran Ismételt Kérdések

K: Hogyan készítsem elő a felületet az Expandált Parafa Lap telepítése előtt?

V: Az Expandált Parafa Lap telepítése előtt fontos, hogy a felület tiszta, száraz és szemétmentes legyen. Távolítsa el az összes laza anyagot, és győződjön meg arról, hogy a felület egyenletes és sima, ideális a belső szigetelés parafával.

K: Milyen eszközökre van szükségem az Falszigetelő Panel telepítéséhez?

V: Az Expandált Parafa Falszigetelő Panel telepítéséhez szüksége lesz egy mérőszalagra, egy hasznos kése, egy glettvasra vagy hengerről, és egy magas minőségű ragasztóra – mi a Wakol D-3540-t ajánljuk.

K: Újrahasznosítható az Expandált Parafa Falszigetelő Panel?

V: Igen, újrahasznosítható és átalakítható más parafa termékekké, vagy természetes mulcsként használható kertekben.

K: Minél vastagabb az Expandált Parafa Lap, annál jobb?

V: Nem feltétlenül. Habár a vastagabb anyagok magasabb szintű szigetelést biztosíthatnak, a választott vastagság függ a specifikus alkalmazástól és a kívánt szigetelési szinttől.

K: Hogyan hasonlít az Expandált Parafa Szigetelés más szigetelő anyagokhoz?

V: Az Expandált Parafa Szigetelés magas szigetelési értékkel rendelkezik, és jobban teljesít sok más szigetelő anyagnál, beleértve a üvegszál- és cellulóz szigetelést.

K: Mennyi ideig tart az Expandált Parafa Lap?

V: Az Expandált Parafa Lap tartós anyag, amely évtizedekig tarthat megfelelő telepítéssel és karbantartással.

K: Vonzza az Expandált Parafa Szigetelés a kártevőket?

V: Nem, az Expandált Parafa Szigetelés nem vonzó a kártevők számára, és nem tápláléka a rovaroknak vagy rágcsálóknak.

K: Biztonságos az Expandált Parafa Szigetelés a beltéri levegő minőségére nézve?

V: Igen, az Expandált Parafa Szigetelés biztonságos és nem mérgező anyag, amely nem bocsát ki káros VOC-kat (illékony szerves vegyületeket) a beltéri levegőbe.

K: Használható az expandált Parafa Szigetelés Falra kültéren?

V: Expandált parafa beltéren és kültéren is használható. Az épület homlokzataihoz azonban különösen ajánljuk MD Homlokzati Expandált Parafa Panelek Falra, kifejezetten külső alkalmazásokra.

K: Lehetséges festeni az Falszigetelő Panel?

V: Igen, lehetséges festeni a táblákat, de teljesen fedő bevonat elérése kihívást jelenthet. Ha dekoratív paneleket keres, nézze meg a 3D Parafa Falburkolatokat!

Az Expandált Parafa Lap készítési folyamata emlékeztet... a pattogatott kukoricára!

Az Expandált Parafa Szigetelés készítésének folyamata a parafa kéreg gondos betakarításával kezdődik a parafatölgy fákról. A betakarított parafa kéreg szortírozásra és tisztításra kerül, hogy eltávolítsák a szennyeződéseket, például a port és törmeléket. Ezután a parafát forralják, hogy lágyuljon és könnyebb legyen vele dolgozni. A lágyított parafát kis kockákra vagy granulátumokra vágják, amelyeket aztán magas hőmérsékleten hevítenek. Ez okozza, hogy a parafa expandáljon (pont, mint a pattogatott kukorica), sötétedjen. A folyamat során felszabaduló szuberin egy természetes ragasztó, amely összeköti a terjedő szemeket. Az expandált parafa minősítésre kerül mérete, minősége és színe alapján. Az Expandált Parafát ezután lapokká vagy panelekké vágják, mint a falszigetelő panel, és a kívánt vastagságra alakítják. Végül a kész Expandált Parafa Szigetelést csomagolják és felkészítik a használatra!

Cégünkről

Cégünk egy vezető természetes parafa termékek szállítója, beleértve a parafa táblákat és falburkolatokat, mint a parafa lap és szigetelő panel. Cégünk elkötelezett a magas minőségű termékek iránt, amelyek fenntarthatóak és környezetbarátok, mint a belső szigetelés parafával. Tisztában vagyunk azzal, hogy a parafa értékes erőforrás, és elkötelezettek vagyunk annak felelősségteljes felhasználásában.

Készen áll a szigetelés frissítésére? Vegye fel velünk a kapcsolatot ma!

Miért várna? Tudjon meg többet Expandált Parafa Szigetelésünkről és arról, hogy ez hogyan segíthet pénzt megtakarítani és javítani a helyisége kényelmét, különösen a falszigetelő panel használatával. Szakértői csapatunk készen áll, hogy válaszoljon bármely kérdéseire és segítsen megtalálni a megfelelő megoldást az Ön igényeihez!
Formátum Blok
Szín Sötétbarna
Hossz 1000 mm
Szélesség 500 mm
Vastagság 300 mm
Telepítés Ragasztó
Anyag Expandált parafa

Azok a vásárlók, akik ezt a terméket vásárolták, szintén megvásárolták

preload spinner
preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA